top of page

Om os

I hjertet af TakChef! Aps ligger passionen og ekspertisen hos vores grundlægger og direktør, Salvatore (Toti) Provenzano, der kommer fra den fortryllende ø Sicilien, Italien.

Totis kulinariske rejse er et vidnesbyrd om hans dedikation til gastronomikunsten og hans mission om at revolutionere arbejdsvilkårene og lønningerne for kokke i København.

En Michelin-lavet begyndelse:

Med mange års kulinarisk finesse finpudset i Michelin-stjernekøkkener i hele Italien, skabte Toti Provenzano et ry som en kulinarisk virtuos. Hans rejse førte ham til København, hvor han fortsatte med at løfte sit håndværk og bidrog til byens kulinariske liv.

Katalysatoren for TakChef! Aps:

Efter at have oplevet dynamikken i den kulinariske verden på egen hånd, erkendte Toti behovet for forandring. Med en vision om at give kokke bedre arbejdsforhold og forbedret kompensation, satte han sig for at bygge TakChef! Aps. Med udgangspunkt i sin rige baggrund i arbejde for andre vikarbureauer forestillede Toti sig en platform, der ikke kun prioriterer det kulinariske kunstnerskab, men også kokkenes velbefindende.

En mission om at omdefinere kulinariske karrierer:

TakChef! Aps er ikke kun et rekrutteringsbureau; det er en manifestation af Totis mission om at omforme fortællingen for kokke i København. Ved at etablere en platform, der værdsætter kokke som de kreative og væsentlige bidragydere, de er, sigter Toti mod at skabe et rum, hvor kulinariske fagfolk trives, både kreativt og økonomisk.

 

Tag på en kulinarisk rejse med TakChef! Aps, hvor Toti Provenzanos passion for gastronomi møder en forpligtelse til at styrke kokke. Kom i kontakt med os i dag og bliv en del af en bevægelse, der ikke kun placerer kokke i bemærkelsesværdige etablissementer, men løfter hele kokkefaget. Det er ikke kun rekruttering; det er en kulinarisk revolution udformet med hjerte og ekspertise.

Vores forpligtelse

Lav kulinariske forbindelser til gavn for både kokke og etablissementer. Ved at give kokke bedre arbejdsforhold og konkurrencedygtige lønninger forestiller Toti sig et kulinarisk landskab, hvor talenter anerkendes, værdsættes og belønnes.

Kommentarer

Del dine tankerVær den første til at skrive en kommentar.

Mød Chef Toti

IMG_0571_edited.jpg

Salvatore Provenzano

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Grundlægger & direktør

bottom of page